logo

مطالب

نحوه استفاده از خرما

بسیاری از خانواده ها خرما را پیش از مصرف نمی شویند. یعنی ظاهر خرما را می بینند و می گویند خرما به این تمیزی که به شستن نیاز ندارد! غافل از این که معمولا خرما با دستانی نه چندان تمیز چیده و درجه بندی می شودوگاهی کلاهک سر خرما با دست کنده و در نتیجه خرما نفوذپذیری بیشتری به میکروب ها پیدا خواهد کرد. ...

خواص خرما

خرما میوه مقوی و انرژی‌زا است که دارای مواد معدنی از قبیل آهن، پتاسیم، روی، منگنز، و ویتامین های B و E می باشددرضمن خرما می تواند سیستم ایمنی بدن را از سرطان های روده و معده محافظت کند.

نگهداری از خرما

نگهداری از خرما

نگهداری از خرما در حجم های کم در دمای ( 0تا5 درجه سانتی گراد ) امکان پذیر است و در دمای فوق ماه ها قابل نگهداری است اما چنان چه برایتان از جنوب سوغات خرما یا رطب فراوان آورده اند و می ترسید ترش شود، پیش دستی کنید و پس از گرفتن هسته ها چنانچه پوست ضخیمی دارند آن را بگیرید و با آنها انواع شیرینی های ...