image

فلکه اول تهرانپارس- خیابان گلبرگ شرقی

77724923 (21+)

Info@saghar-date.ir

دستور پخت املت خرما


املت خرما یک غذای بسیار مقوی است که اگر به عنوان صبحانه آن را میل کنید به دلیل کالری بالایی که دارد، انرژی لازم برای کل روزتان تامین خواهید شد. روش های زیادی برای پخت این املت وجود دارد که در این مطلب ما سعی داریم به سه نمونه از آنها یعنی دستور پخت املت خرما با کنجد خام، دستور پخت املت خرما با گردو و دستور پخت املت خرمایی تازه بپردازیم.  هر سه روش بسیار آسان هستند و بیشتر از 15 دقیقه وقت شما را نخواهند گرفت. اگر شما به کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه و یادگیری این دستور پخت ها علاقمند هستید، در ادامه این مطلب با خرمای ساغر همراه باشید.

 

املت خرما

طرز تهیه املت خرما با کنجد خام

اولین دستور پخت خرمایی که قرار است بدان بپردازیم، املت خرما با کنجد خام است که دستور پختش به شرح زیر می باشد:

  • برای پخت این املت ابتدا پوست و هسته خرما را از آن جدا کنید. سپس با کمک دست و یا چاقو خرماها را به تکه های کوچک تر تبدیل نمایید.
  • در مرحله بعد چند تخم مرغ را در یک ظرف جداگانه بشکنید و آنها را با چنگال بزنید.
  • سپس تکه های خرما را همراه با با جوز هندى، دارچین، کنجد و زعفران، به تخم مرغ ها اضافه کنید.
  • در مرحله بعد مقداری کره را در یک تاب بریزید و روی حرارت بگذارید تا آب شود. پس از ذوب شدن کره ماده ای را که آماده کرده اید در تابه ریخته و اجازه دهید یک طرف آن سرخ شود.
  • پس از اینکه یک طرف املتتان کاملا سرخ شد، آن را برگردانید تا طرف دیگرش هم سرخ شود.
  • املت خرمای کنجدی شما آماده است. آن را در یک بشقاب بکشید و نوش جان کنید.

 

املت خرما با کنجد خام

طرز تهیه املت خرما با گردو

نوع دیگری از املت خرما وجود دارد که با گردو پخته می شود. دستور پخت آن به شرح زیر است:

  • در گام اول باید پوست خرما گرفته و هسته آن درآورده شود. سپس باید این میوه را به تکه های کوچک تر تقسیم کنید.
  • در گام دوم کمی روغن در تابه بریزید، روی حرارت قرار دهید و صبر کنید تا کاملا داغ شود. سپس خرماها را در روغن ریخته و تفتشان دهید.
  • در گام سوم گردوهای خرد شده را نیز به خرماهای درحال تفت اضافه کنید تا آنها هم از حالت خامی درآیند. بعد خرما و گردو را از تابه خارج کرده و در یک ظرف جداگانه قرار دهید.
  • در گام چهارم یک ظرف دیگر بردارید و تخم مرغ ها را در آن بشکنید. سپس با چنگال خوب آنها را بزنید و در تابه بریزید. صبر کنید تخم مرغ ها هم را بگیرید و کمی سفت شوند. 
  • در  گام پنجم موادی را که در ظرف جداگانه قرار داده اید، روی نیمی از تخم مرغ ها ریخته و با نیمه دیگر تخم مرغ ها روی این مواد را بپوشانید. املت خرمای شما آماده سرو است. زیر حرارت را خاموش کرده و آن را در یک بشقاب سرو کنید.

 

املت خرما با گردو

طرز تهیه املت خرمای ساده

املت خرما را به روش ساده نیز می توان تهیه کرد. دستور پخت این روش به شرح زیر است:

  • ابتدا باید پوست و هسته خرما را جدا کنید و خرما را با دست یا چاقو به تکه های کوچک تر تبدیل نمایید.
  • در مرحله دوم باید کمی روغن در تابه بریزید و پس از اینکه خوب داغ شد خرماها را در آن تفت دهید.
  • پس از اینکه خرماها خوب تفت داده شدند، تخم مرغ ها را در تابه به آنها اضافه کنید. مقداری نمک نیز به تابه اضافه نمایید و صبر کنید تخم مرغ ها خودشان را گرفته و سفت شوند.
  • املت خرمای ساده شما آماده است. آن را در ظرفی کشیده و نوش جان کنید.

 

املت خرمای ساده

چند نکته درباره املت خرما

چند نکته مهم درباره املت خرما وجود دارد که باید هنگام پخت به آنها توجه کنید. این نکته ها به شرح زیر هستند:

  • از آنجایی که خرما دارای قند است خیلی سریع روی حرارت می سوزد. بنابراین بهتر است شعله گاز را کم کنید و مرتب املت را هم بزنید. 
  • میزان خرمایی که در املتتان استفاده می کنید بستگی به سلیقه شما دارد و هیج قانونی در این خصوص نوشته نشده است.
  • ریز یا درشت بودن تکه های خرما نیز بسته به سلیقه شما مشخص می شود.
  • املت خرما به دلیل داشتن کالری زیاد، بسیار مقوی است و انرژی مورد نیاز شما را تامین می کنید. بنابراین بهتر است آن را یک وعده غذایی کامل به حساب آورید.

 

دستورپخت املت خرما

 

نظر شما درباره این مطلب

image
هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
Your message is required.