image

فلکه اول تهرانپارس- خیابان گلبرگ شرقی

77724923 (21+)

Info@saghar-date.ir

image یکشنبه, 12 مرداد 99

طرز تهیه ترافل خرما

 

در این قسمت از آشپزخانه ساغر قصد داریم دستورپخت یک دسر خوشمزه و شیک که هم بسیار مقوی است و هم می توان در مهمانی ها به وسیله آن از مهممانان پذیرایی کرد و هنر خود را به رخ کشید را به شما آموزش دهیم. میوه خرما را باید یکی از مقوی ترین مواد غذایی دانست که در جهان وجود دارد. اگر روزانه چند دانه از این میوه مصرف کنید، سلامتی خود را تضمین کرده اید. مزایای خرما آنقدر زیاد است که به هر صورتی باید آن را در برنامه غذایی خانواده قرار داد. اگر کسی از اعضای خانواده خرما دوست ندارد این دستور پخت می تواند ترفندی عالی برای متقاعد کردن او به مصرف این میوه باشد. پس در ادامه دستور پخت این ترافل با خرمای ساغر همراه باشید.


مواد لازم

200 گرم خرما
30 گرم گردو
6 عدد بیسکوییت نرم
پودر نارگیل به مقدار لازم
هل و دارچین به میزان لازم


طرز تهیه ترافل خرما

در گام اول ابتدا خرما را پوست گرفته و هسته آن را جدا می کنیم. برای راحتی در این کار می توانید این میوه را برای چند دقیقه در ظرف آب گرم قرار دهید. 
در گام دوم خرما را با پشت قاشق یا هر وسیله دیگری که راحتید کاملا به نمایید و مقداری هل و دارچین به آن اضافه کنید.
در گام سوم بیسکوییت نرم را کاملا پودر کنید و همراه با گردوی خرد شده به خمیرتان اضافه نمایید. آن آنقدر بهم بزنید تا خمیر یکدست شود.
در گام چهارم خمیر را به صورت گلوله های کوچک در بیاورید و در ظزف خلال پسته، پودر نارگیل و یا هر چیز دیگری که برای تزئین آماده کرده اید بغلطانید.
ترافل خرمای شما آماده است. نوش جان
.

نظر شما درباره این مطلب

image
هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
Your message is required.