image

فلکه اول تهرانپارس- خیابان گلبرگ شرقی

77724923 (21+)

Info@saghar-date.ir

طرز تهیه کیک خرمایی


کیک یکی از پرطرفدارترین میان وعده های موجود است که بسیاری از افراد ترجیح می دهند هر از گاهی خودشان آن را در خانه بپزند. کیک ها در طعم های مختلف وجود دارند و هرکس مطابق با سلیقه خود هر طعمی را که دوست دارد انتخاب می کند. مثلا کیک نارگیلی، کیک گردویی و کیک وانیلی از انواع طعم های محبوب کیک هستند. اما یکی از پرطرفدارترین و مقوی ترین کیک ها که دستور پخت آسانی هم دارد و شما می توانید به راحتی آن را در خانه تهیه کنید، کیک خرمایی است. این خوراکی طعم خاص و فوق العاده ای دارد. به طوری که اغلب افراد از خوشمزگی آن استقبال می کنند. برای اینکه یک کیک خرمایی خوش طعم بپزید و از خوردن آن کنار خانواده و دوستان خود لذت ببرید می توانید دستور پخت زیر را دنبال کنید اما قبل از ارائه دستور پخت کیک خرما بهتر است مواد لازم برای پخت آن را که به قرار زیر است آماده کنید.
 

طرز تهیه کیک خرما
طرز تهیه کیک خرمایی

مواد لازم 

مواد لازم برای تهیه کیک خرمایی در خانه به شرح زیر است:

  • آرد : ۲.۵ فنجان
  • شکر : یک پیمانه
  • کره : یک پیمانه
  • تخم مرغ : دو عدد
  • بیکینگ پودر : دو قاشق مرباخوری
  • وانیل : یک قاشق چایخوری
  • خرما بدون هسته : ۲۵۰ گرم
  • آبجوش : یک پیمانه
  • گردوی خرد شده : دو فنجان
     
کیک خرمایی

طرز تهیه کیک خرما
برای تهیه کیک خرمایی:

در گام اول، فر را روی دمای 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید. سپس خرما و جوش شیرین را آب مخلوط کرده و اجازه دهید 30 دقیقه در همان حالت باقی بماند. قرار دادن خرما در آب جوش به این دلیل است که نرم شود. پس از اینکه خرماها نرم شد، آنها را با یک چنگال کاملا له کنید. 
در گام دوم، مقداری آرد و بکینگ پودر را همراه با مقدار کافی نمک مخلوط کنید. سپس یک کاسه جدا بردارید. در آن کره را همراه با شکر قهوه ای و وانیل با هم ترکیب کرده و خوب هم بزنید. ( بهتر است این کار را با همزن برقی انجام دهید تا ترکیب یکدستی به وجود آید ) سپس یکی یکی تخم مرغ ها را به ترکیب اضافه کنید و هر بار که یک تخم مرغ اضافه کردید،خوب آن را با همزن برقی مخلوط کنید.
در گام سوم مایه خرما و جوش شیرینی که از قبل آماده شده را به مخلوط اضافه کنید و پس از آن نیز وقت افزودن آرد فرا خواهد رسید. سپس تمام این مواد را به خوبی هم زده تا ترکیب یکدستی به وجود آید. هم زدن را آنقدر ادامه دهید تا به یک غلظت مناسب دست پیدا کنید.
 در گام چهارم وقتی کاملا مطمئن شدید مواد با هم ترکیب شده اند، سرعت هم زدن را بیشتر کنید تا مخلوط یکدستی به وجود آید. حالا زمان آن رسیده تا گردوی خرد شده را به موادتان اضافه کنید و خوب آن را هم بزنید.
در گام پنجم مایع به دست آمده را داخل یک قالب کیک که چربش کرده اید قرار دهید و مقداری از گردوی باقی مانده را نیز روی آن بریزید. سپس قالب را در فری که 15 دقیقه آن را گرم نموده اید، بگذارید و حدود چهل دقیقه تا یک ساعت صبر کنید تا کیکتان آماده شود.
در گام ششم، یعنی پس از آنکه کیک کاملا پخته شد، اجازه دهید تا به خوبی سرد شود. سپس آن را با سس کاراملی یا هر چیز دیگری که دوست دارید تزئین کرده و نوش جان کنید. امیدواریم دستور پخت کیک خرما برایتان مفید بوده باشد و توانسته باشید از آن برای تهیه این میان وعده خوشمزه و مفید استفاده کنید.


دستور پخت کیک خرمایی

 

نظر شما درباره این مطلب

image
هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
Your message is required.