image

فلکه اول تهرانپارس- خیابان گلبرگ شرقی

77724923 (21+)

Info@saghar-date.ir

image یکشنبه, 12 مرداد 99

طرز تهیه خرمای بیسکوییتی

 

در این قسمت از آشپزخانه ساغر قصد داریم دستورپخت یک میان وعده سالم و مقوی به نام خرمای بیسکوییتی را به شما آموزش دهیم. خرما یکی از مقوی ترین میوه هایی است که در جهان وجود دارد و مصرف روزانه آن سلامتی را تضمین می کند. بنابراین اگر در خانواده کسی هست که به دلیل دوست نداشتن طعم این میوه از مصرف آن خودداری می کند، درست کردن چنین میان وعده هایی یک ترفند خوب برای ترغیب او به مصرف خرما است. پس در ادامه دستور پخت خرمای بیسکوییتی با ما همراه باشید.


مواد لازم

نیم کیلو خرما
5 قاشق پودر نارگیل
1بسته بیسکوییت مادر
2 قاشق کنجد
2 قاشق مغز گردوی آسیاب شده
2 قاشق گلاب
1قاشق گره
چند برش از یک ویفر نازک
هل و دارچین به میزان لازم


طرز تهیه خرمای بیسکوییتی

در مرحله اول باید هسته و پوسته خرما را از هم جدا کنیم و آن را با پشت قاشق خوب له نماییم. برای این کار می توانیم خرما را در اب ولرم بریزیم تا پوسته و هسته آن جدا شود.
در مرحله دوم کره آب شده را با یک قاشق پودر هل و یک قاشق پودر دارچین مخلوط می کنیم و سپس آن را به خرمای له شده اضافه می نماییم. مواد را آنقدر به هم می زنیم که شبیه به یک خمیر شود. 
در مرحله سوم یک نایلون را روی یک سطح صاف پهن می کنیم و خمیر را با وردنه روی این نایلون پهن می نماییم و بیسکوییت های مادر را روی خمیرمان می چینیم و خمیر را لوله می کنیم.
در مرحله چهارم زیر و روی لوله را کنجد می ریزیم و سپس خرماها را به هر اندازه که دوست داریم برش می زنیم.
خرمای بیسکوییتی شما اماده است. نوش جان

نظر شما درباره این مطلب

image
هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
Your message is required.